Liefdevol Loslaten

 Samen naar anders vasthouden

'Reactiehoekje'


Laat jij ook een bericht achter over jouw ervaringen met mij?
Fijn, dankjewel alvast! Jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd.

Af en toe wordt zo'n reactie 'ingelijst' en geplaatst op Social Media.


 

Reactiehoekje

20 berichten op 4 pagina's
Monique Prins
18-03-23 15:21:17
Wij waren erg onder de indruk dat Inge in zo'n kort tijdsbestek zich zo kon inleven in onze (schoon) moeder en echtgeote.
Ze heeft een prachtige levensloop verkodigd op een manier die iedereen erg aangreep.
Daarnaast hebben wij haar steun ook heel erg gewaardeerd.
Inge is een heel lief en warm persoon die hiervoor een gave heeft.
Wij zouden haar aan iedereen aanbevelen.

Heel veel liefs,
Familie Prins
Opmerking:
Lieve familie Prins, wat een ontzettend lieve, warme reactie. Het doet mij goed dat jullie kunnen terugkijken op een liefdevol afscheid. Het was voor mij prettig om dit samen met jullie te mogen doen, jullie zijn een stel fijne, open mensen!
Veel kracht en alle goeds verder gewenst!
Liefs, Inge
Familie van Ee
30-12-22 19:01:01
Inge heeft ons fantastisch bijgestaan na het plotselinge overlijden van onze man en (schoon)vader.
In een paar uur tijd heeft Inge een volledig memoriam geschreven. Ook had Inge een mooie invulling toen we de wens hadden om een praktische bijdrage te doen tijdens de uitvaart.
Inge gaf ons een gerust en vertrouwd gevoel en ook het begeleiden van de gehele uitvaart verliep geheel vlekkeloos.
We raden Inge iedereen aan!
Inge: BEDANKT voor alles!

Warme groet,
Familie van Ee
Opmerking:
Lieve familie Van Ee, wat een ontroerend mooi berichtje, werkelijk een cadeautje, zo op de valreep van het tweede jaar dat ik als uitvaartspreker ga afsluiten. Dank jullie wel! Maar ook zo fijn dat Tiny ons bij elkaar wist te brengen hè? Samen hebben we er, ondanks dat enorme verdriet, een afscheid van kunnen maken, welke jullie lieve man, (schoon)vader en grote vriend van Nounou, zo ontzettend verdiende.
Ik wens jullie alle kracht toe die maar nodig is om het verdriet van gemis te doorleven en door te kunnen leven, een dikke knuffel van mij.
Liefdevolle groetjes, Inge
Thea Lebbink
25-12-22 12:32:35
Lieve Inge,
Ik wil je via deze weg nogmaals heel hartelijk bedanken voor het zo mooi verwoorden van het levensverhaal van mijn moeder.

In het voorgesprek heb je zo goed geluisterd en gevoeld wat de behoefte was van ieder kind. Het was best veel wat je te horen kreeg. Maar wat heb jij er een mooi geheel van gemaakt met respect voor alle gevoelens en daarbij mijn moeder in haar waarde gelaten. De boodschap voor ons allen die haar gekend hebben neem ik mee.

In de week na haar uitvaart kreeg ik veel complimenten over de afscheidsdienst, deze zijn zeker jouw verdiensten.

Inge, je bent een betrokken vrouw met oog en oor voor het levensverhaal van de overledene en hun naaste. Ik ga je van harte aanbevelen.

Lieve groetjes
Jilte M.
03-10-22 19:56:49
Inge heeft ons bijgestaan bij (de voorbereiding van) het afscheid van mijn moeder en wat was dit prettig. Inge nam alle tijd om onze verhalen te horen en op te schrijven. Tijdens de uitvaart heeft ze een prachtig (levens)verhaal verteld, precies zoals mijn moeder was. Inge heeft dit verhaal mooi aangevuld met een creatieve vorm. Alles was hierin mogelijk en Inge sloot hierbij goed aan bij onze wensen. We hebben het contact met Inge als heel erg prettig ervaren. Ze doet haar werk met liefde, warmte en betrokkenheid. Inge, bedankt dat je er voor ons was in deze moeilijk tijd!
Opmerking:
Lieve Jilte en familie, heel erg bedankt voor deze hartverwarmende woorden. Jullie maakten dat ik mij meteen op mijn gemak voelde en daardoor de vrijheid kreeg om er, in al zijn gewenste eenvoud, toch iets speciaals van te maken. Zo hebben we met elkaar het afscheid gerealiseerd dat moeder R. zo verdiende....... Jullie hebben zelf trouwens prachtig gesproken!
Voor de toekomst wens ik jullie veel kracht, zachtheid en lichtpuntjes toe.
Liefdevolle groet, Inge
Simone Hartjes
09-09-22 17:15:24
Gisteren hebben we afscheid genomen van mijn moeder. De uitvaart werd door Inge begeleid. Ze heeft veel tijd genomen voor het leren kennen van ma , wie ze was en wat haar bijzonder maakte. Het verhaal was heel persoonlijk en in haar stijl en raakte ons daardoor diep in ons hart. Het helpt ons enorm om terug te kijken op zo'n fijn afscheid. Hoe verdriet ook verbindend kan zijn...
Lieve Inge heel erg bedankt . We weten dat het een extra uitdaging was en dat heb je goed opgepakt.
Opmerking:
Lieve Simone, wat een ontzettend lieve reactie, ik ben er stil van...... Het was een eer om samen met jullie het afscheid van Wilhelmien vorm te mogen geven. Samen loslaten én zo naar anders vasthouden. Dat je hebt ervaren dat verdriet ook zorgde voor verbinding door een liefdevol afscheid, daar ben ik dankbaar voor. Ik wens jullie veel kracht, onderlinge liefde, zachtheid en lichtpuntjes toe. Maar....we zien elkaar!
Liefs, Inge
Tonen: 5  10   20
Terug naar Welkom

 

                                                 

                                                                            

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn