Liefdevol Loslaten

 Samen naar anders vasthouden

'Reactiehoekje'


Laat jij ook een bericht achter over jouw ervaringen met mij?
Fijn, dankjewel alvast! Jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd.

Af en toe wordt zo'n reactie 'ingelijst' en geplaatst op Social Media.


 

Reactiehoekje

16 berichten op 4 pagina's
Simone Hartjes
09-09-22 17:15:24
Gisteren hebben we afscheid genomen van mijn moeder. De uitvaart werd door Inge begeleid. Ze heeft veel tijd genomen voor het leren kennen van ma , wie ze was en wat haar bijzonder maakte. Het verhaal was heel persoonlijk en in haar stijl en raakte ons daardoor diep in ons hart. Het helpt ons enorm om terug te kijken op zo'n fijn afscheid. Hoe verdriet ook verbindend kan zijn...
Lieve Inge heel erg bedankt . We weten dat het een extra uitdaging was en dat heb je goed opgepakt.
Opmerking:
Lieve Simone, wat een ontzettend lieve reactie, ik ben er stil van...... Het was een eer om samen met jullie het afscheid van Wilhelmien vorm te mogen geven. Samen loslaten én zo naar anders vasthouden. Dat je hebt ervaren dat verdriet ook zorgde voor verbinding door een liefdevol afscheid, daar ben ik dankbaar voor. Ik wens jullie veel kracht, onderlinge liefde, zachtheid en lichtpuntjes toe. Maar....we zien elkaar!
Liefs, Inge
Tanja Huiskes Bodt
30-06-22 09:41:50
Lieve Inge, op 11 mei heb je de uitvaart van mijn vader verzorgt. Wat heb je mooi gesproken, zo liefdevol en warm. Met een lach en een traan was het verhaal zo prachtig verwoord, precies zoals mijn vader was. Naast de troostende woorden heb je ons een waardevolle herinnering gegeven.
Ontzettend bedankt voor alle liefde die we van jou hebben mogen ontvangen.
Opmerking:
Lieve Tanja, wat een ontzettend lieve en warme reactie, dankjewel daarvoor. We hebben het sámen gedaan. Het doet me goed dat jullie terugkijken op een liefdevol afscheid, dat verdiende jouw vader! Heel veel kracht, onderlinge liefde en lichtpuntjes gewenst voor de tijd die nog komt.
Liefs, Inge
Wim Wim LippetsB
17-06-22 09:21:00
Beste Inge was prachtig hoe je gesproken heb wil je nogmaals bedanken voor het mooie dat je voor ons gebracht heb mooier had niet ge kunt dankje mvg Wim en annie
Opmerking:
Wat mooi om te horen, Wim en Annie, dat jullie tevreden zijn met de dienst die samen maakten. Het was heel fijn om te kunnen helpen. Ik wens jullie alle kracht toe die nodig is om zonder jullie geliefde vrouw en moeder verder te gaan.
Liefdevolle groet, Inge
Mandy Bieleman
15-06-22 22:41:07
Inge ik wil je bedanken voor de mooie woorden op de uitvaart van mijn schoonmoeder.
15 juni heb ik afscheid moeten nemen van mijn schoonmoeder. Inge heeft een mooi levens verhaal in elkaar gezet. We hebben de eerste afspraak van alles kunnen zeggen en Inge heeft daar wat moois van gemaakt. Het verhaal kom binnen maar het was ook zo mooi. Het zijn mooie herinneringen. Echt super bedankt Inge.
Opmerking:
Hai Mandy, wat een fijne reactie op de afscheidsdienst, die ik gisteren voor jullie mocht verzorgen. Dankjewel voor deze mooie woorden. Ik wens jou met je kersverse gezinnetje, naast veel kracht ook alle goeds voor de toekomst toe, geniet van elkaar!
Liefdevolle groet, Inge
Renate Tromp
10-04-22 18:06:48
Wat heeft Inge tijdens de uitvaart van onze vader op vrijdag 18 maart prachtig en met liefde gesproken! Nog altijd ben ik er erg van onder de indruk hoe Inge het leven van onze vader, na één ontmoeting met ons, zo treffend en waardig heeft verwoord. Haar warme persoonlijkheid en liefdevolle aandacht voor ieder van ons voelde als een cadeautje in een verdrietige periode. Inge, ik ben zo blij dat we stiekem toch een klein beetje ondeugend zijn geweest…. :-)
Opmerking:
Lieve Renate en Mirjam, wat een lieve en hartverwarmende reactie, ik ben er sprakeloos van. Fijn om te horen dat jullie de samenwerking met mij zo hebben ervaren. Samen hebben we er een heel intiem en passend afscheid van kunnen maken, dat voor mij ook erg goed voelde. Dank voor jullie vertrouwen en openheid. Mijn wens is dat de herinnering aan de dienst met dat beetje ondeugd ;-) en de 'doosjes' jullie zullen ondersteunen in het rouwproces. Veel kracht, zachtheid en lichtpuntjes gewenst voor de toekomst!
Liefs, Inge
Tonen: 5  10   20
Terug naar Welkom

 

                                                 

                                                                            

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn