Liefdevol Loslaten

 Samen naar anders vasthouden

'Reactiehoekje'


Laat jij ook een bericht achter over jouw ervaringen met mij?
Fijn, dankjewel alvast! Jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd.


Reactiehoekje

12 berichten op 3 pagina's
Renate Tromp
10-04-22 18:06:48
Wat heeft Inge tijdens de uitvaart van onze vader op vrijdag 18 maart prachtig en met liefde gesproken! Nog altijd ben ik er erg van onder de indruk hoe Inge het leven van onze vader, na één ontmoeting met ons, zo treffend en waardig heeft verwoord. Haar warme persoonlijkheid en liefdevolle aandacht voor ieder van ons voelde als een cadeautje in een verdrietige periode. Inge, ik ben zo blij dat we stiekem toch een klein beetje ondeugend zijn geweest…. :-)
Opmerking:
Lieve Renate en Mirjam, wat een lieve en hartverwarmende reactie, ik ben er sprakeloos van. Fijn om te horen dat jullie de samenwerking met mij zo hebben ervaren. Samen hebben we er een heel intiem en passend afscheid van kunnen maken, dat voor mij ook erg goed voelde. Dank voor jullie vertrouwen en openheid. Mijn wens is dat de herinnering aan de dienst met dat beetje ondeugd ;-) en de 'doosjes' jullie zullen ondersteunen in het rouwproces. Veel kracht, zachtheid en lichtpuntjes gewenst voor de toekomst!
Liefs, Inge
Christina De graaf
15-03-22 07:00:38
Onze eerste uitvaart samenwerken was vorige maand een feit.
Wat ontzettend fijn en prettig om met jou te mogen samenwerken.
De dienst heb je prachtig in elkaar gezet en fantastische voorgedragen.
Rustig en kalm zoals je bent neem je dat mee en dat is erg prettig om na te luisteren.
De familie was erg tevreden en ik zeker ook.

Inge bedankt
Opmerking:
Dankjewel Christina, voor deze mooie complimenten. Het genoegen was geheel wederzijds, ik vond de manier van samenwerken ook prettig en heel natuurlijk en soepel gaan. Zeker voor herhaling vatbaar. Erg fijn dat zowel de familie als jij tevreden zijn met mijn bijdrage aan de afscheidsdienst.
Liefs, Inge
Esmeralda van Haren
16-01-22 11:20:52
Bij het afscheid van mijn moeder heeft Inge gesproken. De tekst waarin Inge haar levenspad heeft verwoord was heel treffend. Het was prachtig! Woorden kunnen zo troostend zijn..... Ze zorgde ook voor mooie verbindingen tussen de verschillende onderdelen van het afscheid. We kijken terug op een heel mooi en warm afscheid.
Opmerking:
Lieve Esmeralda en familie, dank voor deze warme woorden. Fijn dat de dienst jullie wat troost heeft geboden en jullie er met een goed gevoel op terugkijken. Ik heb het met alle liefde gedaan, en het contact met jullie allemaal als heel prettig en warm ervaren. We hebben er echt samen iets moois van gemaakt!
Veel kracht, zachtheid en lichtpuntjes toegewenst voor de tijd die nog komt.....Liefs, Inge.
Gerard van Blanken
08-11-21 13:10:15
Op 28 september heeft Inge ons bijgestaan tijdens de uitvaart van onze moeder.
Dit heeft Inge gedaan op een zeer liefdevolle wijze waar wij veel steun aan hebben gehad. Inge ik wil je ook namens mijn broers heel hartelijk bedanken voor de mooie woorden en het bijstaan van ons in deze moeilijke tijd.
Gerard,Ruud,John en Peter
Opmerking:
Beste Gerard, Ruud, John en Peter, dank voor jullie bericht. Heel fijn om te lezen dat ik jullie tot steun kon zijn. Met alle liefde, heb ik mijn steentje mogen en dus kunnen bijdragen, zodat we samen een mooi afscheid voor moeder hebben gemaakt.. Dank voor jullie vertrouwen, veel kracht verder gewenst en alle goeds voor de toekomst!
Liefdevolle groet, Inge
Henriëtte du Plessis
01-11-21 21:53:34
2 Oktober jl was Inge onze spreekster bij de crematie van mijn lieve schoonmoeder. Het was zo mooi en prachtig gelezen. Dank je wel Inge, dat je ons bijstond op die moeilijke dag. Namens ons allen.
Opmerking:
Lieve familie Du Plessis, wat een fijn bericht! Dank hiervoor en voor jullie vertrouwen in mij, zodat we samen de dienst een mooie invulling konden geven. Met alle liefde gedaan, hopelijk geeft het jullie wat troost en steun voor de toekomst. Veel kracht gewenst voor de moeilijke dagen.
Liefdevolle groet, Inge.
Tonen: 5  10   20
Terug naar Welkom

 

                                                 

                                                                            

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn